На вуличних цифрових екранах Києва транслювали прапор Ізраїля — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На вуличних цифрових екранах Києва транслювали прапор Ізраїля — відео

Віталій Кличко
Київ з прапорами Ізраїлю

Ввечері 8 жовтня у Києві на цифрових носіях реклами на вулицях з’явився прапор Ізраїлю. Так столиця України підтримала боротьбу Ізраїлю з терористами ХАМАСу.

Київ підтримав Ізраїль

Ввечері 8 жовтня у Києві на цифрових носіях реклами на вулицях з’явився прапор Ізраїлю.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Сьогодні ввечері, о 20:00, на цифрових носіях реклами на вулицях столиці майорітиме прапор держави Ізраїль.

Міська влада звернулася до власників цифрових рекламних конструкцій розмістити прапор Ізраїлю. На знак солідарності українців із ізраїльським народом, який зазнав агресії і бʼється сьогодні за свою країну.

Також Кличко повідомив, що прапор Ізраїлю майорітиме на комунальних електронних інформаційних табло на великих перехрестях міста.

Пізніше Кличко написав, що з 20:00 півгодини на понад 350 цифрових носіях реклами на вулицях столиці транслюється прапор держави Ізраїль. Мер опублікував фото та відео.

Зеленський відреагував на події в Ізраїлі

Жахливі повідомлення з Ізраїлю. Мої співчуття всім, чиї рідні та близькі загинули від терористичної атаки. Віримо, що порядок буде відновлено й терористи будуть знищені, - зазначив президент.

Він зауважив, що ніде у світі не можна давати жодного шансу терору, бо терор завжди є злочином не просто проти однієї країни чи його конкретних жертв, а проти людяності як такої та всього нашого світу.

Хоч би хто використовував терор, це злочин проти світу. Хоч би хто спонсорував терор, це злочин проти світу. Світ має бути обʼєднаний та солідарний, щоб терор ніколи й ніде не намагався підкорити чи зламати життя, - підкреслив Зеленський.

Він додав, що усі громадяни України, які перебувають у зоні небезпеки, мають уважно дотримуватись інструкцій сил безпеки на місці та пильно стежити за інформацією.

Усі обставини цієї терористичної атаки мають бути зʼясовані, щоб світ знав і притягнув до відповідальності кожного, хто спонукав до нападу та допоміг його організації. Кожне життя має значення! Кожен прояв терору засуджуємо, - заявив президент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?