На Закарпатті сталася моторошна трагедія – багато загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті сталася моторошна трагедія – багато загиблих

На Закарпатті сталася моторошна трагедія – багато загиблих
Джерело:  online.ua

Трагічний випадок стався вчора ввечері в Тячівському районі Закарпатської області. Поблизу села Тарасівка у річку впала вантажівка з людьми. В результаті загинуло 5 людей – два співробітники лісгоспу та троє лісорубів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Новини Закарпаття».

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася у проміжку часу від 17:45 до 22:00. На місці трагедії були виявлені тіла п’ятьох загиблих (1964, 1963, 1981, 1991 і 1992 р. н.), які їхали на заготівлю деревини, та пошкоджений вантажний автомобіль. Четверо загиблих було знайдені у розтрощеній вантажівці, тіло ще одного віднесло у річку.

За попередніми даними, через сильну грозу водій не впорався з керуванням, тому автомобіль скотився з гори в річку. Всі загиблі – жителі села Тарасівка Тячівського району.

У ліквідації наслідків аварії було залучено 53 рятувальників та 8 одиниць техніки.

Нагадаємо, що це не перша трагедія, яка пов’язана з падінням вантажівки в річку в Карпатах. Місяць тому – 5 травня на Іване-Франківщині впав у річку вантажний автомобіль «ГАЗ-66». У ньому, крім водія, знаходилося 23 пасажири – туристи з Білорусі, які збиралися сплавитися річкою на надувних човнах. Тоді теж без загиблих не обійшлось.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?