На залізничному вокзалі Львова загорівся вагон із пасажирами
Категорія
Події
Дата публікації

На залізничному вокзалі Львова загорівся вагон із пасажирами

На залізничному вокзалі Львова загорівся вагон із пасажирами
Джерело:  online.ua

На залізничному вокзалі Львова в неділю, 26 грудня загорівся вагон із пасажирами. Вогонь знищив службове приміщення провідників. На момент прибуття пожежних, вагон відчепили від потяга, а провідник встиг розбудити та вивести всіх, хто знаходився всередині. Інформація про НС надійшла до до Служби порятунку "101" о четвертій годині ночі. 

Джерело: пресслужба ДСНС

Ніхто з пасажирів не постраждав, повідомляють рятувальники, після прибуття вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до гасіння.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця події вагон був, відчеплений від поїзда, окремостоячий, з вікон вибивався дим. До ліквідації пожежі залучалось 22 чоловіки особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Пасажирів пересадили в інший вагон, а поїзд продовжив рух із запізненням на 19 хвилин. Обставини події наразі встановлюють правоохоронці.

Пожежа в готелі з дітьми. Загинула жінка

Нагадаємо, майже тиждень тому під Вінницею спалахнула масштабна пожежа у готельному комплексі "Батерфляй". Внаслідок інциденту загинула жінка. Пожежа спалахнула о третій годині ночі на території Литинської територіальної громади у згаданому готелі, який розташований в селі Садове.

ДСНС евакуювала з готелю 53 дитини у віці від 5 до 15 років.

Мені повідомив про пожежу тренер. За його словами, наші діти були вчасно евакуйовані. Усі вони живі та не пошкоджені. Зараз діти у безпечному місці та чекають сніданку, — розповів журналіст Віталій Павловський, син якого також знаходився у готелі під час пожежі.

Масштабну пожежу в Харкові гасили 10 годин

А вчора масштабна пожежа сталася також в Харкові. Рятівникам довелось витратити близько 10 годин на те, аби її ліквідувати. Зайнялась двоповерхова торговельна-складська будівля на вулиці Тюрінській, названій відповідно до народної назви місцевості Тюринка.

Поширенню пожежі загрожувала особливість історичної забудови цього району міста. Вона тут здебільшого складається з одноповерхових приватних будинків. В основному йдеться про дерев'яні. Коли прибули рятувальники, вогонь на той момент вже розповсюдився на торговельні та офісні приміщення. Впритул розташовані згадані дерев'яні прибудови та господарчі споруди, та, на щастя, гіршого сценарію вдалосб уникнути.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?