На звільненій Херсонщині виявили тіла розстріляних росіянами людей
Категорія
Україна
Дата публікації

На звільненій Херсонщині виявили тіла розстріляних росіянами людей

На звільненій Херсонщині виявили тіла розстріляних росіянами людей
Джерело:  online.ua

Представники Офісу генерального прокурора повідомляють, що у звільненому смт Високопілля на Херсонщині виявили тіла трьох розстріляних мирних мешканців.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Офісу генпрокурора

На деокупованій Херсонщині знайдено тіла розстріляних росіянами людей

4 листопада прокурори спільно з працівниками поліції у смт Високопілля виявили три тіла зі слідами насильницької смерті. За попередніми даними, під час окупації населеного пункту російські військові розстріляли трьох цивільних осіб і закопали поблизу приватних домоволодінь, - йдеться в повідомленні.

За словами представників ОГП, тіла знайдених вбитих українців уже направела для проведення судово-медичної експертизи. Проводяться слідчі дії, направлені на встановлення обставин злочину.

Окрім того, наголошується, що триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Не можна також не згадати про те, що 3-го листопада офіційно стало відомо, що у деокупованих населених пунктах Харківської, Донецької та Херсонської областей виявили тіла 868 мирних мешканців, які загинули під час російської окупації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?