Над нами всі сміються. Соловйов влаштував істерику через курс рубля — відео
Категорія
Економіка
Дата публікації

Над нами всі сміються. Соловйов влаштував істерику через курс рубля — відео

Над нами всі сміються. Соловйов влаштував істерику через курс рубля — відео
Джерело:  online.ua

Скандальний російський пропагандист Володимир Соловйов не приховує свого обурення через стрімке падіння курсу рубля. Ба більше, він публічно та жорстко розкритикував провальну монетарну політику Центрального банку РФ.

Джерело: росЗМІ

Соловйов панікує через падіння курсу рубля

Поплічник Путіна звернув увагу росіян на те, що відбувається з курсом рубля, а також поцікавився, чому влада РФ жодним чином це не коментує.

У мене питання до всіх депутатів Державної Думи, членів Ради Федерації. Скажіть, будь ласка: а ви не помічаєте, який зараз у нас курс (рубля — "ДС") у країні? Скажіть, ви хоч один запит до Центробанку відправили? Щоб ці люди прийшли і пояснили, що в країні відбувається. Що таке сталося, що такий курс?, — цікавиться російський пропагандисти.

Володимир Соловйов не приховує, що це спровокує зростання інфляції та споживчих цін у країні-агресорці.

Окрім того, він нагадав, що це все відбудеться під час виборчої кампанії на виборах президента РФ.

Що цікаве, найбільше російського пропагандиста хвилює те, що над Москвою зараз насміхається увесь світ.

Навіть не пояснюють, якого хріна курс так скаче, що над нами весь закордон тепер сміється!, — обурився у прямому етері Соловйов.

На переконання поплічника Путіна, все це відбувається "завдяки "геніальній політиці Центробанку, який зневажає народ" і не хоче пояснювати причину обвалу курсу.

 Падіння курсу російського рубля: що відомо

Згідно з останніми даними, російський рубль просів аж 23% відносно долара з початку 2023 року.

Що важливо розуміти, станом на 10 серпня він торгується нижче 97 за долар, наближаючись до 100 — рівня, який спостерігався протягом місяця після початку вторгнення армії РФ в Україну.

За словами глави Центробанку РФ Ельвіри Набіулліної, погіршення умов зовнішньої торгівлі наразі є головною причиною обвалу рубля, виключаючи інтервенції для підтримки обмінного курсу.

Не можна також не згадати про те, що великі російські експортери уже продали 84% своїх валютних надходжень на ринку в червні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?