Наєв заявив про плани Путіна стосовно втягування Білорусі у війну проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Наєв заявив про плани Путіна стосовно втягування Білорусі у війну проти України

Наєв заявив про плани Путіна стосовно втягування Білорусі у війну проти України
Джерело:  online.ua

За словами командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, в ході найближчого візита кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна до своєї маріонетки Олександра Лукашенка буде йти мова про повноцінне залучення військових Білорусі у війну проти України.

Джерело: Facebook-сторінка командування Об'єднаних сил ЗСУ

Путін прагне через Лукашенка втягнути Білорусь у повноцінну війну проти України 

Нещодавно очільник Кремля провів службову нараду з керівництвом збройних сил РФ, в ході якої, як він особисто зазначив, розглядав пропозиції військового командування на найближчі та середньострокові перспективи. Відразу після цього він спланував зустріч з керівництвом республіки Білорусь, яка відбудеться незабаром. На наш погляд, в ході цієї зустрічі будуть відпрацьовуватися питання подальшої агресії проти України та більш широкого залучення збройних сил республіки Білорусь до операції проти України, зокрема, на нашу думку, і на суходолі, - зазначив Наєв.

Між тим, за інформацією Telegram-каналу Generall SVR, самопроголошений диктатор Олександр Лукашенко намагався зірвати до себе візит кремлівського хазяїна Путіна, запланований на 19 грудня.

У суботу вранці Путіну доповіли, що Лукашенко погано почувається, а через кілька годин білоруська сторона обережно повідомила, що в Олександра Григоровича грип, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу який нібито веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ). Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм.

Російський президент нібито скептично поставився до цих повідомлень. Generall SVR пише, що, за альтернативними даними, що прийшли з ближнього кола Лукашенка, він почувається прекрасно, жодних симптомів грипу у нього немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?