Нафтогаз хоче змінити тарифи для постачальника "останньої надії"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нафтогаз хоче змінити тарифи для постачальника "останньої надії"

Нафтогаз хоче змінити тарифи для постачальника "останньої надії"
Джерело:  online.ua

У компанії "Нафтогаз" закликали Комісію з регулювання у сфері енергетики та компослуг змінити механізм утворення цін на газ, що відпускається постачальником "останньої надії". ПОН підтримує подальше стабільне газопостачання з метою підтримання "на плаву" бізнес-структури у кризових випадках. Заява з'явилася на сайті провідного підприємства паливно-енергетичного комплексу країни.

Джерело: пресслужба "Нафтогаз"

Крім того, "Нафтогаз" висунув НКРЕКП пропозицію щодо підключення побутових споживачів постачальника "останньої надії" до базової річної пропозиції компанії. За цими умовами отримувач зможе отримати паливо від постачальника за ціною 7,96 гривні за кубометр. Треба уточнити, що сума вказана без вартості транспортування.

У "Нафтогазі" зазначили, що послугами ПОН станом на 3 грудня користується 453,5 тисячі споживачів.

Послугами ПОН станом на 3 грудня користується 453,5 тис. споживачів. Нафтогаз неодноразово інформував їх про можливість укладання довготривалих угод на більш вигідних умовах. Зокрема, побутовим споживачам ГПК «Нафтогаз України» пропонує укласти договір про постачання газу за ціною 7,96 грн/ куб.м (з ПДВ, без вартості транспортування). В свою чергу, підприємствам теплокомуненерго (ТКЕ) та ОСББ з власними котельнями ГПК «Нафтогаз Трейдинг» пропонує підписати трирічні угоди з фіксованою ціною, яка на перший рік складає 7,42 грн/ куб.м (з ПДВ, без вартості транспортування). Для бюджетних установ та організацій діє пропозиція щодо постачання газу за фіксованою ціною 16,55 грн/ куб.м (з ПДВ та вартістю транспортування).

Що передбачає приналежність до постачальника "останньої надії"

ПОН підтримає безперебійне газопостачання з метою стабілізації бізнесу в кризових умовах. ПОН вважається деякою гарантією, підстрахуванням на випадок непередбачуваної втрати поточного постачальника.

У випадку, якщо клієнт прийняв рішення перестати співпрацювати з постачальником на вищезгаданих умовах, він повинен подати заявку на приєднання до нового постачальника, надати йому необхідний пакет документів і дочекатися повідомлення про приєднання до обраного постачальника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?