Нам начхати: Медведєв спробував принизити G7 та Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Нам начхати: Медведєв спробував принизити G7 та Україну

Нам начхати: Медведєв спробував принизити G7 та Україну
Джерело:  online.ua

14 травня колишній президент РФ та чинний заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв почав стверджувати, що його країні начхати, що країни Великої сімки не визнаватимуть окупацію Росією ще більшої частини території України.

Джерело: Телеграм-канал Дмитра Медведєва

Медведєв заявив, що команді Путіна начхати на думку G7

Зміна кордонів України не визнається. Скажімо м'яко: нашій країні плювати на невизнання нових кордонів з боку G7, важлива справжня воля людей, які там проживають. Не забувайте про прецедент Косово, західні друзі, - заявив Медведєв.

Що важливо розуміти ,  скарги поплічника Путіна пролунали на тлі заяви влади Сербії про те, що ще чотири країни відкликали своє визнання незалежної держави Косово.

Фото - скриншот

За словами Медведєва, заяви очільників МЗС G7 за підсумками триденної зустрічі його навіть не здивували.

G7 продовжить вести приховану війну з Росією, замість того, щоб займатися проблемами з паливом та продовольством для своїх незадоволених жителів, - бідкається колишній президент РФ.

Окрім того, Медведєв не полишає спроб переконати Захід, що, скорочуючи залежність від вугілля та нафти Росії, лідери "Великої сімки" грабують своїх громадян "для підтримки корумпованого режиму в Україні".

Також поплічник Путіна не забув покепкувати на тему санкцій проти Росії, можливості використання ядерної зброї та "страти українських націоналістів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?