Написали донос. Терориста Гіркіна перевірять через критику російської армії
Категорія
Політика
Дата публікації

Написали донос. Терориста Гіркіна перевірять через критику російської армії

Написали донос. Терориста Гіркіна перевірять через критику російської армії
Джерело:  online.ua

Російського воєнного злочинця Ігоря Гіркіна планують перевірити на предмет дискредитації армії РФ. Донос на терориста написала жінка з Новосибірська, яка була обурена його черговими скаргами на російську верхівку у одному з своїх відео.

Джерело: росЗМІ

На Ігоря Гіркіна написали донос за дискредитацію ЗС РФ

У росЗМІ повідомили, що терориста Ігоря Гіркіна-Стрелкова планують перевірити щодо дискредитації ЗС РФ.

Зазначається, що прямі трансляції та інші публікації в соцмережах сильно обурили жительку Новосибірська.

В повідомленні йдеться, нібито жінка на ім'я Тетяна звернулася до правоохоронних органів Санкт-Петербургу, оскільки підозрює, що Гіркін проживає там.

Також повідомляється, що Гіркін повідомив у своєму Telegram-каналі, що аккаунт із його ефірами заблокувала адміністрація ютубу.

Міністерство внутрішніх справ Москви також виявило бажання перевірити Ігоря Гіркіна щодо дискредитації російської армії.

На думку обвинувачів, 20 березня терорист виклав ролик, де “ображав владу”, радив мовчати, а не виправдовуватися та лаявся на керівництво РФ за те, що військові дії не розпочалися у 2014 році.

Також Гіркіна підозрюють про розкрадання коштів, зібраних на потреби так званої “спеціальної військової операції”.

Яка роль Гіркіна у російсько-українській війні

Політтехнолог Михайло Шейтельман стверджує, що терорист Ігор Гіркін почав дедалі активніше критикувати російського диктатора Володимира Путіната Генштаб РФ.

Окрім того, бойовик нещодавно озвучив прогноз, що Росія "рухається до військової поразки", а також створив "клуб розсерджених патріотів".

На переконання експерта, Гіркін робить це з дозволу КДБ, щоб підготувати росіян до поразки у війні та усунення Путіна.

Як стверджує політтехнолог, Гіркін є самостійною фігурою, однак все одно є люди, які вказують йому, що конкретно потрібно говорити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?