Нардеп Арістов складає мандат після викриття його відпочинку на Мальдівах
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп Арістов складає мандат після викриття його відпочинку на Мальдівах

Нардеп Арістов складає мандат після викриття його відпочинку на Мальдівах
Джерело:  online.ua

Народний депутат від партії "Слуга yароду" Юрій Арістов написав заяву про складання повноважень і передав її до Верховної Ради. Раніше цього дня журналісти повідомили, що він відпочивав на Мальдівах.

Джерело: голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук

Арістов написав заяву про складання повноважень

До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Арістова Ю.Ю. про складання повноважень народного депутата України.

Стефанчук повідомив, що заяву розглянуть на найближчому пленарному засіданні.

Перед цим голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія повідомив про ініціювання негайного призупинення членства Арістова у фракції.

Також Арахамія запросив документи по відрядженнях. Він додав, що у разі підтвердження інформації про відпочинок Арістова на Мальдівах, він буде вимагати виключення Арістова з комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки та складання його депутатського мандату.

Нардеп Арістов відпочивав на Мальдівах

Нагадаємо, що Слідство.Інфо повідомило з посиланням на свої джерело, що у середині липня Арістова помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives.

У готелі підтвердили, що Юрій Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився.

Ціни у готелі коливаються від 100 тисяч гривень за ніч до мільйона.

Арістов не відповів на спроби журналістів з ним зв’язатися, а його прессекретарка попросила надіслати журналістський запит.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?