Нардепка від забороненої ОПЗЖ Тетяна Плачкова складає мандат
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепка від забороненої ОПЗЖ Тетяна Плачкова складає мандат

Нардепка від забороненої ОПЗЖ Тетяна Плачкова складає мандат
Джерело:  online.ua

Народна депутатка від забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) Тетяна Плачкова складає депутатський мандат.

Джерело: постанова №9489 на сайті ВРУ

Тетяна Плачкова складає мандат

Припинити достроково повноваження народного депутата України Плачкової Тетяни Михайлівни, обраної в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Політична партія "Опозиційна платформа - За життя", у зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень, - йдеться в проєкті постанови.

У своїй заяві Плачкова вказала причиною складання повноважень "сімейні обставини".

Як відомо, Плачкову обрали народною депутаткою від ОПЗЖ у 2019 році.

15 березня 2022 року вона вийшла з фракції ОПЗЖ, а у травні 2022 року вступила у нову депутатську групу "Відновлення України".

Нардеп від Голосу Ярослав Железняк зазначає, що тепер кількість депутатів у парламенті буде найменшою за всю історію - 404 нардепа з 450.

Позбавлення мандатів народних депутатів

Нагадаємо, 24 лютого Верховна Рада України позбавила мандатів трьох нардепів з партії "Опозиційна платформа – За життя".

Це Юрій Солода, Наталія Королевська та Олег Волошин.

6 лютого Верховна Рада припинила повноваження нардепа Ігоря Абрамовича від партії «Опозиційна платформа — За життя».

У січні мандатів позбавили Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача, Рената Кузьміна за втрату громадянства України. Також Андрій Аксьонов був позбавлений мандата за власним бажанням.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?