Нардеп видав гучний компромат на главу Адміністрації Порошенко: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп видав гучний компромат на главу Адміністрації Порошенко: з'явилося відео

Нардеп видав гучний компромат на главу Адміністрації Порошенко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У глави Адміністрації президента Бориса Ложкіна є офшорна компанія, яку не помічають через  офшорний скандал навколо президента України Петра Порошенка, який вибухнув  з публікацією компрометуючих документів 3 квітня.


Про це заявив нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко в ефірі програми "Шустер-Live", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал SavikShusterStudio.


"Поки всі обговорюють офшорну компанію Порошенко, поза увагою залишається набагато більш скандальна історія. Це фірма Ложкіна INTEGRITY INTERNATIONAL HOLDINGS LTD. На відміну від трасту Порошенко, який тільки-тільки створений, компанія Ложкіна на Британських Віргінських островах отримала 315 млн євро (за нинішніх часів - 10 млрд грн!) від подільника Януковича на прізвище Курченко за Український медіа-холдинг", - написав нардеп в Facebook.


"Ця компанія не вказана у Ложкіна в декларації, а астрономічна сума не була предметом оподаткування в Україні. При цьому сам документ про належність Ложкіну цієї фірми був переданий Україні від прокуратури Австрії, проте Шокін не захотів розслідувати цю кримінальну справу. Ось де справжній офшор- гейт, який покривається кишеньковим генпрокурором президента", - резюмував Сергій Лещенко.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  лідери політичних сил Верховної Ради України висловили свою думку щодо подальших дій по офшорному скандалу з Петром Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?