Нардеп висварив колегу від "Слуги Народу" за кнопкодавство - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп висварив колегу від "Слуги Народу" за кнопкодавство - відео

Нардеп висварив колегу від "Слуги Народу" за кнопкодавство - відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олександр Куницький, що представляє фракцію "Слуга Народу", висварив колегу-кнопкодава після засідання - Сергія Литвиненка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

Посадовець усе зняв на камеру смартфону та оприлюднив ролик у соціальних мережах.
Куницький підійшов до Литвиненка та почав запитувати - що той зараз зробив?

"Ви розумієте, що я особисто обіцяв своїм виборцям боротися з такими людьми, як ви", - підкреслив він.

У відповідь депутат-кнопкодав пояснив, що хвилювався за результати голосування. Також він вважає, що знав, як збирався голосувати Олександр Скічко - чиїм голосом той скористався.

Литвиненко на камеру заявив, що у майбутньому більше не збирається так робити, наголосивши на вимушеності інциденту.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сергій Литвиненко отримав "лаври" першого кнопкодава у "Слузі Народу" та другого порушника у Раді загалом. Перший інцидент стався 10 вересня. Його ініціатором став мажоритарник Олександр Ковальов.

Епізод з іменем Литвиненка стався під час голосування щодо змін до Конституції 3 вересня, між 17 та 18 годиною. Тож, технічно - він став першим кнопкодавом парламенту 9-го скликання загалом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?