Нардепи-мільйонери від "Блоку Порошенко" шокували своєю декларацією
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи-мільйонери від "Блоку Порошенко" шокували своєю декларацією

Нардепи-мільйонери від "Блоку Порошенко" шокували своєю декларацією
Джерело:  online.ua

Нардепи від фракції "Блок Петра Порошенка" Ярослав і Богдан Дубневичі здивували користувачів соцмереж кількістю коштів, внесених в  електронні декларації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані декларацій депутатів.


На двох брати задекларували близько 578,4 млн грн готівкових коштів (понад 715 млн грн з урахуванням наявних коштів, задекларованих дружиною Богдана Дубневича Тетяною). Так, у Ярослава Дубневича є $8,23 млн, 2,78 млн євро та 5 млн грн готівки, у Богдана Дубневича, - $11,5 млн, у Тетяни Дубневич, - 137,1 млн грн. При цьому, на рахунках в банках у Богдана Дубневича є 10,4 млн грн, у Ярослава Дубневича з дружиною Наталею, - 2,3 млн грн.


Крім іншого, Ярослав Дубневич має 273 об'єкта нерухомості, Богдан Дубневич задекларував 51 незавершених об'єктів будівництва, а загальна кількість об'єктів нерухомого майна родини - 409.


Кожен брат-депутат має колекцію швейцарських годинників, а старший брат, Ярослав Дубневич, також має збірник українського живопису, до якого входять дві картини Олекси Новаківського, 18 робіт Івана Труша та 14 творів Сергія Васильківського.


Користувачів мережі шокували ці дані електронних декларацій Дубневичів. Так, користувач Віталій Бакарді написав: "Якщо подивитися на квартири і земельні ділянки Дубневичів з космосу то можна побачити напис - "Нам по**й".


Користувач недолугий кєкодєл послався в Twitter по черзі на декларації кожного з двох чиновників і написав: "І тут я при**їв остаточно, ви тільки подивіться на це - написав він. - Якщо у вас якимось дивом рука не втомилася гортати, то у нього ще й братик є. Після нього точно втомиться".


недолугий кєкодєл: "Це ж скільки часу йде у Дубневичів на те, щоб під'їзди свої помити, але вони не лінуються і миють. Не те що ви, ледачі м**зі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українських політиків через вражаючі дані в їх деклараціях порівняли з політиками Південного Судану, які розкішно вдягаються, незважаючи на те, що в країні немає жодної асфальтованої дороги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?