Нардепка Ясько народила дитину від Саакашвілі
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардепка Ясько народила дитину від Саакашвілі

Нардепка Ясько народила дитину від Саакашвілі
Джерело:  online.ua

1-го червня, у День захисту дітей, 32-річна народна обраниця Єлизавета Ясько вперше публічно зізналася, що стала мамою. Батьком її первістка є ексглава Грузії, 55-річний Міхеіл Саакашвілі, який наразі знаходиться в тюрмі.

Джерело:  Ліза Ясько

Єлизавета Ясько зізналася, що народила дитину від Саакашвілі

Варто зазначити, що поки нардепка не розкриває стать малюка, його ім'я, а також не розповідає, коли та де відбувалися пологи.

Ніколи не могла уявити, що моя дитина народиться в цих страшних реаліях війни для нашої країни. В день початку літа, більшість з нас не спали останні дні. Ми не думаємо про літо. Ми думаємо про захист наших дітей. Дітей, які, на жаль, не можуть мати безпеку в своїй хаті через повномашстабну агресію рф, - наголошує Ясько.

Вона також відверто зізналася, що ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини (Міхеіла Саакашвілі - ред.)

За словами народної обраниці, для батька їхня дитина - це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України.

Міхеіл Саакашвілі та Єлизавета Ясько (фото - facebook.com)

По суті з батьків дитини - тільки ти у дитини є. Поряд тільки ти - мама, яка виконує за двох функціі і мами, і тата. Ти одна, але таких як ти зараз тисячі українських жінок, які зараз знають, що таке боротьба за свободу та вільне майбутнє наших дітей... Я одна з них. Я мама. Я українська мама. Я мама української дитини. І ми, українські мами зараз боронимо свободу для покоління вже наших дітей, які народились від батьків по-справжньому вільних душею та серцем українців! Нехай наші діти будуть захищеними! - підсумовує Єлизавета Ясько.

Що відомо про стан здоров'я Саакашвілі

Ще 7 квітня колишній президент Грузії, політичний в’язень та громадянин України Міхеіл Саакашвілі заявив про свою можливу загибель у разі ненадання йому медичної допомоги закордоном.

Як відомо, політика посадила за ґрати чинна грузинська влада, яка є підконтрольною Росії.

Саакашвілі продовжує закликати США та міжнародну спільноту зробити все для порятунку свого життя.

В моєму тілі є докази отруєння важкими металами. Зараз я страждаю на шокуючу кількість із понад 20 серйозних хвороб, усі з яких розвинулися під час ув’язнення, – розповів політичний бранець та додав, що може незабаром просто померти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?