Нардепу Столару із забороненої "ОПЗЖ" не дозволили виїхати з України
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепу Столару із забороненої "ОПЗЖ" не дозволили виїхати з України

Нардепу Столару із забороненої "ОПЗЖ" не дозволили виїхати з України
Джерело:  online.ua

За інформацією журналіста видання "Українська правда" Михайла Ткача, скандального нардепа від забороненої проросійської політсили "ОПЗЖ" Вадима Столара не випустили за кордон.

Джерело: Facebook-сторінка Михайла Ткача

Що відомо про заборону на виїзд для Столара

Після відвідин Верховної Ради і гарантування збереження мандатів "до завершення каденції" депутати від забороненої 'ОПЗЖ' Вадим Столар та Ігор Абрамович вирішили довго не гостювати в Україні та повернутись в Дубай та Монако відповідно, - зазначив Ткач із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

При цьому журналіст зазначає, що Абрамович минулого тижня перебував в Ужгороді на святкуванні дня народження мера Харкова, після чого повернувся у Монако.

Столар, за інформацією журналіста, у п'ятницю, 20 січня, спробував покинути Україну та повернутись у Дубай.

Однак в правоохоронних органах журналісту повідомили, що протягом останніх днів Столар не покидав Україну і перебуває у Києві.

Відповідно до нього у правоохоронних органах повідомляють про заборону на виїзд.

Столар та Абрамович повернулись в Україну 12 січня вперше після початку повномасштабної війни РФ проти України і були присутні на засіданні парламенту 12 січня,. Зокрема, Столар також відвідав парламент 20 та 21 січня.

Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про заборону партії "Опозиційна платформа – За життя". Рішення було введено в дію президентом Володимиром Зеленським.

Близько 10 народних депутатів втекли з України ще до початку повномасштабного вторгнення РФ. Це представники забороненої "ОПЗЖ". Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що нардепів-втікачів позбавлять мандатів.

Потім Рада достроково припинила повноваженнянародних депутатів Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача, Рената Кузьміна та Андрія Аксьонова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?