Нардепу Трухіну оголосили підозру у спробі підкупу поліцейських
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардепу Трухіну оголосили підозру у спробі підкупу поліцейських

Нардепу Трухіну оголосили підозру у спробі підкупу поліцейських
Джерело:  online.ua

НАБУ та САП повідомили народному депутату від «Слуги Народу» Олександру Трухіну про підозру у спробі підкупу поліцейських. У серпні 2021 року він запропонував патрульним хабаря на місці ДТП.

Джерело: НАБУ, Олександр Трухін

Трухіну повідомили про підозру

За версією слідства, у серпні 2021 року народний обранець запропонував неправомірну вигоду патрульним поліцейським у розмірі 150 тисяч без зазначення грошової одиниці за те, щоб йому дозволили залишити місце ДТП, яке сталось за його участю.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Розслідування зазначеного факту розпочато 2 лютого 2022 року Генеральним прокурором на підставі матеріалів журналістського розслідування.

Сам Трухін написав, що на вручення підозри з‘явився добровільно, не втікав і втікати не збирається.

Нагадаємо, що 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва відбулася ДТП за участі депутата від «Слуги Народу» Олександра Трухіна.

Тоді постраждало шестеро людей (серед них двоє дітей).

Повідомлялося, що саме Трухін був за кермом Audi, що в’їхала в автомобіль Ford. Свідки повідомляли, що він мав нібито ознаки алкогольного сп'яніння. Офіційно це не підтверджували.

1 лютого "Українська правда" опублікувала розслідування з відеопідтвердженням того, що Трухін намагався дати хабаря поліцейським, обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським і тричі відмовився здати тест на алкоголь.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?