Нарешті стало відомо, коли Путін проведе референдум
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, коли Путін проведе референдум

Нарешті стало відомо, коли Путін проведе референдум
Джерело:  online.ua

Всеросійське голосування щодо поправо до Конституції РФ, запропонованих очільником Кремля Володимиром Путіним, планується провести до 1 травня. Такою інформацією поділився анонімний співрозмовник в Раді Федерації, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"До 1 травня пройде всеросійське добровільне голосування щодо законопроєктів, які будуть стосуватися внесення поправок до Конституції, голосування пройде в один з вихідних днів",- стверджуєджерело.

Окрім того, зазначається, що законопроєкти щодо поправок до Конституції, за попередніми даними, будуть внесені в Держдуму в лютому-березні. Що важливо, наразі вже розробляється порядок проведення всеросійського голосування.

Співрозмовник ЗМІ запевняє, що Рада Радфеду на засіданні 21 січня затвердить план реалізації положень послання президента Федеральним зборам.

Як відомо, 15 січня в ході послання Федеральним зборам РФ глава Кремля Володимир Путін запропонував внести зміни до Конституції країни. Президент РФ планує зробити російський основний закон сильнішим за міжнародне право. Окрім того, зміни передбачають нові умови для кандидатів у президенти Росії. Путін хоче закріпити для них вимогу проживати на території РФ не менше 25 років, а також відсутність іноземного громадянства або дозволу на проживання в іншій державі, причому не тільки на момент участі у виборах, але і коли б то не було раніше.

Що важливо,посол України в ЄС Микола Точицький прогнозує, що оновлена Конституція Росії може дозволити РФ ігнорувати рішення Суду ООН.

Як повідомляв ONLINE.UA, громадяни РФ та користувачі мережі зі всього світу не втомлюються створювати смішні меми після скандального послання очільника Кремля Володимира Путіна Федеральному зібранню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?