NASA створить перше реаліті-шоу в космосі Space Hero
Категорія
Технології
Дата публікації

NASA створить перше реаліті-шоу в космосі Space Hero

NASA створить перше реаліті-шоу в космосі Space Hero
Джерело:  online.ua

Керівництво NASA офіційно заявило про те, що підписало документи про початок підготовки проєкту, який стане "першим в історії реаліті-шоу, дія якого відбуватиметься за межами Землі". Однак представники агентства звертають увагу на те не, що вони вже відправляють людей у космос.

Джерело: Space.com

Що наразі відомо про реаліті-шоу від NASA

За словами представників агенства, ймовірним місцем розвитку події стане Міжнародна космічна станція. Згідно з останніми даними, дозволи на сам політ і фільмування ще не видані, процес зйомок поки обговорюють.

"Майбутнє шоу отримало назву "Space Hero", що можна перекласти як "Космічний герой". Деталей наразі немає. Його сценарій невідомий, а кількість учасників не називають. Можливо, причиною тому є те, що поки не зрозуміло, на що саме із задумів продюсерів погодяться в NASA", - йдеться в повідомленні.

Учасниками реаліті-шоу зможуть стати усі, хто вільно володіє англійською мовою та досяг 18 років. Прізвище аершого переможця стане відомим уже у 2023 році.

За словами організаторів, автори Space Hero планують провести цілих 15 сезонів шоу протягом наступних 30 років і вивести переможців за межі космічної станції на Місяць і Марс.

За попередіними даними, шоу буде складатися з двох етапів – масштабний кастинг за право полетіти на МКС і сама подорож.

"Компанія не оголосила, яку ракету-носій або космічний корабель вона планує використовувати для виконання місії. Один з важливих елементів шоу – цілодобова інтерактивна пряма трансляція того, що відбувається, без перерв і вихідних", - пише видання.

Читайте також:

  • Найбільш небезпечний для Землі астероїд Апофіс, виявлений в 2004 році, міг зіткнутися з нашою планетою в 2029 році, але цього не станеться.

  • Нещодавно повз Землю промчався найбільший астероїд 2021 року діаметром майже 1 км. Він являє високу цінність для вчених, у яких з’явився унікальна можливість вивчити гігантське космічне тіло детально.

  • Науковці висунули нову ідею про походження життя на Землі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?