Насірова забрали з "Феофанії": з'явилися фото, відео і гучні подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Насірова забрали з "Феофанії": з'явилися фото, відео і гучні подробиці

Насірова забрали з "Феофанії": з'явилися фото, відео і гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Відстороненого через підозри в заподіянні збитків держбюджету України главу ДФС Романа Насірова  вивезли з лікарні "Феофанія".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


Читайте також: Інфаркт Насірова: в мережі знайшли новий привід посміятися над фото


Карета "швидкої" з Насіровим виїхала з "Феофанії" близько 11 години ранку в присутності представників НАБУ. Дружину Насірова в транспортний засіб не пустили, незважаючи на твердження адвокатів чиновника про необхідність присутності з ним когось близького під час транспортування.



Представники супроводу Насірова відмовилися коментувати, куди його повезли, і як можна оцінити стан чиновника.



"Куди його відвезли - невідомо, його просто вивезли з лікарні, посадили в машину і вивезли в невідомому напрямку. Родичів при цьому ніхто не запитав", - підкреслив один з адвокатів Насірова.



Нагадаємо, що Роман Насіров нібито пережив інфаркт прямо перед врученням підозр у причетності до "газової справи" збіглого нардепа Олександра Онищенка і заподіянні державі збитків в 2 млрд грн.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насірова спростувало чутки про пережитий ним інфаркті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?