Наступна буде Росія - Лукашенко несподівано визнав свою поразку
Категорія
Світ
Дата публікації

Наступна буде Росія - Лукашенко несподівано визнав свою поразку

Наступна буде Росія - Лукашенко несподівано визнав свою поразку
Джерело:  online.ua

Режим Олександра Лукашенка не здатний боротися з діяльністю "Telegram-каналів" Білорусі. З таким несподіваним визнанням виступив сам президент, легітимність якого не визнали у жодній країні, окрім Росії та СНД. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За його словами, неможливо протистояти впливу на політику цього джерела інформації.

"А як ви протистоїте Telegram-каналам? У вас є можливість блокувати ці Telegram-канали? Ні у кого немає, навіть у тих, хто всю цю павутину придумав", - наголосив Лукашенко.

Він додав, "навіть якщо інтернет сьогодні прибрати, Telegram-канали ці з Польщі працюватимуть". Навіть "багата Росія" не може їм протистояти.

Особливість заяв Лукашенка, ймовірно, говорить про нерозуміння того, як саме працює Telegram.

"Тому ви не розслабляйтеся. У вас теж скоро певні політичні події, а може бути, і на рівному місці. Знаєте, ми до чого прийшли разом з російським істеблішментом і керівництвом? Якщо сьогодні Білорусь впаде, наступна буде Росія", - пригрозив він російським журналістам в інтерв'ю.

Нагадаємо, вже майже місяць триває суспільно-політична криза в Білорусі, її спровокували фальсифікації на виборах президента й спроби режиму наджорстоким чином придушити протести громадян.

Протестувальників підтримали в Євросоюзі та Сполучених Штатах, що дало "привід" режиму звинуватити їх у зовнішньому керуванні. Водночас влада погрожує білорусам вторгненням військ НАТО, від якого їх вратував особисто президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Лукашенко виступив з новою суперечливою заявою. Після довгих місяців суперечок з Кремлем, ухилянь від тиску та вимог, він все ж таки оголосив — республіка готова до подальшої інтеграції. Утім, він також нагадав про умови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?