Наталка Денисенко втрутилася у гучний скандал навколо Остапчука та Позитива
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наталка Денисенко втрутилася у гучний скандал навколо Остапчука та Позитива

Наталка Денисенко втрутилася у гучний скандал навколо Остапчука та Позитива
Джерело:  online.ua

Українська акторка Наталка Денисенко не могла залишитися осторонь публічного скандалу навколо сексистських висловлювань відомого ведучого Володимира Остапчука, блогера Богдана Буше й співака Позитива. Як відомо, останні почали стверджувати, що жінка "не може бути 10 із 10", якщо не робить епіляцію, чим спровокували масштабний шквал критики у свій бік.

Джерело: Наталка Денисенко

Як Наталка Денисенко відреагувала на новий скандал в українському шоубізнесі

Акторка звертає увагу на те, що у більшості випадків саме жінки бувають вкрай жорстокими у ставленні одна до одної.

Зірка також відверто зізналася, що її чоловік не звертає увагу на волосся на тілі, але помічає її стан, почуття, блиск в очах.

Ніхто не винен, що чоловіки мають якісь свої упередження щодо краси. Іноді, частіше саме жінки бувають більш жорстокі у висловлюваннях до одна одної. (я це знаю точно, бо на один чоловік не казав те, що казали "подружки"). Про цькування підлітками однолітків – я взагалі мовчу. Століттями суспільство навʼязувало якісь форми й правила краси та поведінки, – поділилася своєю думкою з цього приводу Наталка Денисенко.

Акторка обурюється, що люди почали жити стереотипами

За словами зірки, коли вона була неповнолітньою, то ніколи не замислювалась про стереотипи.

Наталка Денисенко переконана в тому, що ми "звернули не туди" і забули свою природу.

Як таких висновків – не буде, бо я не знаю, як правильно. Я знаю, як добре буде для мене. Для мене, головне просто любити себе здоровою любов'ю. Не з егоїзму, а з піклування. Любити свою дитину і вчити, що краса може бути у різних формах і змістах. Для мене, головне відчувати себе! Розширювати своє сприйняття, і разом з тим, зрозуміти, що кожен має право на свої вподобання. І, звичайно, плекати в собі любов до своїх людей, а не розводити срачі.

Українська акторка також запевняє, що її не образили висловлювання шоуменів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?