Наталя Могилевська зачарувала мережу неймовірним кліпом на пісню "Я Покохала"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наталя Могилевська зачарувала мережу неймовірним кліпом на пісню "Я Покохала"

Наталя Могилевська зачарувала мережу неймовірним кліпом на пісню "Я Покохала"
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Наталя Могилевська нещодавно зізналася, що закохана. На жаль, ім'я обранця красуня не захотіла називати, проте на шоу "Танці з зірками 2019" саме йому присвятила пісню "Я покохала". 22 листопада Наталя нарешті презентувала кліп до романтичного треку, повідомляє ONLINE.UA.

Варто зазначити, що Могилевська не любить розповідати про своє особисте життя. Артистка закохалася, проте знайомити шанувальників зі своїм обранцем поки не планує.

"Я закохана. Мені нема чого поки сказати. По-перше, щастя любить тишу. По-друге, стосунки мають визріти. Коли ми тільки знайомимося, нам багато чого здається, але життя потім ставить все по своїх місцях. Тому, я б почекала", – зізналась Наталія Могилевська.

Що цікаво, на хвилі інтриги Наталя презентувала україномовний трек "Я покохала" та кліп до нього. Варто зазначити, що для створення відео зірка запросила чоловіків з ідеальною фігурою. Однак з усіх атлетів красуня обрала тільки одного. Чи є він саме тим загадковим обранцем поп-діви – залишається лише здогадуватися.

"Божечки, які парубки; "як я його цілувала..)))" Мені дуже сподобалось)! Ви молодчина!; чудова українська природа та несамовите кохання; ще є чим усіх нас здивувати; я така рада за вас - після 40 життя тільки починається; якісна і прекрасна українська музика", - діляться враженнями від кліпу фанати співачки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Могилевська, яка не раз дивувала українців своїми екстравагантними образами, зважилася на сміливий вчинок. Вона довела, що не соромиться того, як виглядає в свої 44 роки, на підтвердження чого опублікувала в мережі фото без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?