Нацполіція створила застосунок для пошуку зниклих дітей
Категорія
Технології
Дата публікації

Нацполіція створила застосунок для пошуку зниклих дітей

Нацполіція створила застосунок для пошуку зниклих дітей
Джерело:  online.ua

Нацполіція запустила мобільний додаток "Reunite Ukraine" для пошуку зниклих дітей.

Джерело: заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич

Нацполіція створила застосунок для пошуку зниклих дітей

Мобільний застосунок "Reunite Ukraine" розроблено у партнерстві з американською компанією "Find My Parent", допомагатиме возз’єднанню українських родин, які втратили зв'язок через війну або були незаконно депортовані.

Цей застосунок є складовою механізму комплексної системи пошуку зниклих дітей, з урахуванням потреб України в умовах війни:

Це універсальний інструмент пошуку дітей, з якими втрачено зв’язок, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, були змушені виїхати за межі України або незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України, - наголосив Фацевич.

Крім членів сімей у додатку можуть зареєструватися небайдужі люди та передати відому їм інформацію про українських дітей, які перебувають у Росії чи на окупованих територіях і відвідують там школи, дитсадки тощо.

Як працює застосунок

  1. Завантажте додаток "Reunite Ukraine" в App Store або Google Play.

  2. Створіть профіль, додайте інформацію та фотографії про себе та свою родину, зокрема тієї особи, яка розшукується. Чим більше інформації завантажується, тим ефективнішим є пошук.

  3. Технологія штучного інтелекту додатка порівняє ваші дані із даними членів вашої родини, коли вони також створять профілі.

  4. У разі збігу інформації між двома профілями працівники поліції здійснюють їхню перевірку.

  5. Особи, дані яких збігаються в додатку та перевірені поліцією, отримують сповіщення та дають згоду на обмін повідомленнями.

  6. Після чого можна швидко зв'язатися зі своїми близькими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?