Навіщо насправді Путін зімітував візит у Маріуполь — пояснення радника мера Андрющенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Навіщо насправді Путін зімітував візит у Маріуполь — пояснення радника мера Андрющенка

Навіщо насправді Путін зімітував візит у Маріуполь — пояснення радника мера Андрющенка
Джерело:  online.ua

На переконання радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, візит нібито російського диктатора Володимира Путіна до тимчасово окупованого міста був відповіддю на претензії його критиків всередині РФ. У такий спосіб очільник Кремля вкотре спробував врятувати свій рейтинг та "відбілити" імідж.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Петро Андрющенко переконаний, що історія з візитом нібито Путіна до Маріуполя є набагато банальнішою, ніж вважають більшість політологів та аналітиків.

Він звертає увагу на те, що такі поїздки плануються задовго та є абсолютно підготовленими акціями.

Це означає, що приїзд диктатора на територію України жодним чином не пов'язаний з видачею ордера на арешт російського президента.

Це просто збіг. Візит Путін до Маріуполя — це просто відповідь тій "патріотичній" частині росіян, які його звинувачують у тому, що він постійно сидить у бункері, не буває на лінії фронту, в окупованих містах. І ці всі претензії лунали на тлі візитів нашого президента то до Херсону, то до Бахмуту. Ну, Путін повинен був щось таке продемонструвати. Тому вони так символічно продемонструвала Севастополь, а потім, ніби раптово, одразу Крим. Як на мене, не дуже воно вийшло успішно. Останній візит Зеленського під Бахмут все на нуль помножив.

На переконання Петра Андрющенка, це просто іміджева історія, яку створювали винятково для російської аудиторії, що звикла вірити пропаганді.

Як маріупольці відреагували на приїзд Путіна

Радник мера окупованого міста зазначає, що реакцію окремої частини маріупольців можна побачити на відео з Путіним.

Так, дійсно, є зрадники-"почекуни", які зраділи приїзду диктатора.

За словами Андрющенка, їх прізвища уже відомі.

Так само ви бачили реакцію жіночки з вікна, яка кричала, що все це показуха. Це також реакція маріупольців. Однак для більшості місцевих мешканців цей візит пройшов повз, бо вони нічого не бачили й нічого не знали.

Андрющенко наголошує, що приїзд очільника Кремля взагалі не вплинув на ситуацію в окупованому місті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?