Найбагатший криптомільярдер Бенкман-Фрід розкрив секрет свого успіху
Категорія
Технології
Дата публікації

Найбагатший криптомільярдер Бенкман-Фрід розкрив секрет свого успіху

Найбагатший криптомільярдер Бенкман-Фрід розкрив секрет свого успіху
Джерело:  online.ua

Засновнику криптовалютної біржі FTX Сему Бенкман-Фріду, статки якого оцінюють в понад 10 мільярдів доларів, вдалося накопичити свій капітал швидше, ніж будь-кому в сучасній історії. 29-річному інвестору вдалося обігнати навіть главу Facebook Марка Цукерберга. Лише нещодавно він вирішив поділитися своєю фінансовою філософією.

Джерело: Forbes

Що відомо про найбагатшого криптомільярдера Сема Бенкман-Фріда

Життя Сема Бенкман-Фріда різко змінилося, коли він звернув увагу на новий світ – цифрові валюти. Бізнесмен дізнався про можливість заробити гроші – великі гроші.

"Досить швидко підприємець став лідером у просторі, який розвивається шаленими темпами", - йдеться в повідомленні.

4 роки тому підприємець створив кілька проєктів торговельну фірму Alameda Research, яка управляє цифровими активами на 100 мільйонів доларів, біржу криптовалютних деривативів FTX, яка регулярно проводить транзакції на суму 5 мільярдів доларів в день, а також децентралізовану біржу Serum.

Що потрібно знати про філософію ефективного альтруїзму

Сем Бенкман-Фрід не приховує, що є прихильником філософії ефективного альтруїзму. За словами мільярдера, його ключовою метою є не лише заробити гроші, але й вплинути на життя та майбутнє людства.

За словами мільярдера, це філософія й соціальний рух, який використовує докази, щоб визначати найефективніші способи допомоги іншим.

У лютому Сем Бенкман-Фрід заснував некомерційний фонд FTХ, який має мандат віддавати 1% від чистого прибутку біржі криптовалютних деривативів FTX.

Згідно з останніми даними, на благодійність вже пожертвували понад 9 мільйонів доларів. Сферами інтересу фонду є боротьба з хворобами та добробут тварин.

"У 2021 році Бенкман-Фрід очолив рейтинг Forbes 30 Under 30. Крім того, він отримав звання найбагатшого і найвідомішого криптомільярдера у світі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?