Найкраще використання грошей. У Твіттері влаштували флешмоб на підтримку України
Категорія
Світ
Дата публікації

Найкраще використання грошей. У Твіттері влаштували флешмоб на підтримку України

Найкраще використання грошей. У Твіттері влаштували флешмоб на підтримку України
Джерело:  online.ua

Після слів американького сенатора Ліндсі Грема про те, що гроші, витрачені на підтримку України, є найкращою інвестицією США, у Твіттері іноземці влаштували флешмоб, де закликають до швидшої підтримки України зброєю.

Джерело: online.ua

Новий флешмоб на підтримку України

Відправити зброю в Україну це найкраще використання податків за десятиліття. Єдина проблема в тому, що ми відправляємо замало і заповільно. Україна платить життям свої синів і дочок за політичне позерство політиків, - пишуть учасники флешмобу, підставляючи свої громадянства.

У флешмобі взяли участь громадяни ЄС та США.

Учасники прикріплюють до дописів фото зброї, якою їхня країна допомгла Україні, або того, що хочуть відправити до України.

Нагадаємо, що під час візиту в Київ американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем назвав смерть росіян найвдалішою тратою грошей США.

Росіяни вмирають. Це краща трата грошей, ніж будь-коли, — сказав він.

Проте пізніше з’ясувалось, що ці фрази Грем говорив в різних частинах розмови. Вигідною тратою грошей Грем назвав надані Києву 38 млрд доларів військової допомоги від США.

Після цього прибічник Путіна і заступник голови радбезу РФ Дмитро Медвєдєв пригрозив сенатору смертю.

Старий дурень сенатор Ліндсі Грем сказав, що ще ніколи так вдало не витрачали гроші, як на вбивства росіян. Даремно він так. У його улюбленій Америці регулярно вбивають не лише звичайних людей, а й витрачають брудні гроші на вбивства сенаторів, — написав він.

Пізніше МВС РФ оголосило в розшук Ліндсі Грема за фактом висловлювань під час його візиту до України.

Грем написав, що розцінює ордер на арешт, виданий корумпованим та аморальним урядом Путіна, як знак пошани.

Я й надалі буду солідарним з Україною та підтримуватиму її свободу, поки усіх російських військових не проженуть із території України, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?