Наймолодший порушник. У США 2-річний малюк проник на територію Білого дому
Категорія
Світ
Дата публікації

Наймолодший порушник. У США 2-річний малюк проник на територію Білого дому

Наймолодший порушник. У США 2-річний малюк проник на територію Білого дому
Джерело:  online.ua

У Сполучених Штатах Америки дворічний хлопчик проник через огорожу та потрапив на територію Білого дому. Допитливий малюк протиснувся крізь металеву огорожу з північного боку президентської резиденції.

Джерело: AP News

На територію Білого дому пролізла дитина

У вівторок, 18 квітня, на північній стороні Білого дому дитина протиснулась через металеву огорожу. Працівникам безпеки довелось на деякий час обмежити доступ до будівлі.

Представник Секретної служби Ентоні Гульєльмі сказав, що на території будівлі офіцери "зустріли цікавого молодого відвідувача вздовж північної лінії паркану Білого дому, який ненадовго проник на територію Білого дому".

Офіцери Секретної служби США, які відповідають за безпеку в Білому домі, пройшли через Північний лужок, щоб забрати малюка та возз'єднати його з батьками, які залишилися поза межами паркану на Пенсільванія-авеню.

Доки відбувався "план перехоплення", доступ до комплексу довелось ненадовго обмежити.

Системи безпеки Білого дому миттєво спрацювали для співробітників секретної служби, і малюк і батьки швидко возз'єдналися, – мовиться у повідомленні.

У США увійшов в історію 2-річний малюк, який проник на територію Білого дому

Про всяк випадок офіцери коротко розпитали батьків перед тим, як дозволити їм продовжити свій шлях.

Це перше успішне вторгнення в комплекс відтоді, як паркан Білого дому збільшили удвічі після серії порушень безпеки. Попри те, що новий паркан вище, він має додатковий дюйм простору між пікетами. Іноді там застрягають діти дещо старшого віку.

Раніше паркан Білого дому підвищили до 3,96 метра з метою безпеки, але в ньому все одно залишились 12-сантиметрові щілини між стовпами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?