Найщасливіша тварина планети: аксолотль Стефан підкорює мережу своїми кумедними фото
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Найщасливіша тварина планети: аксолотль Стефан підкорює мережу своїми кумедними фото

Найщасливіша тварина планети: аксолотль Стефан підкорює мережу своїми кумедними фото
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі важко здивувати акаунтами зі світлинами тварин, однак Аманді Янссон із Швеції це все-таки вдалося зробити. Дівчина активно публікує знімки свого домашнього улюбленця аксолотля Стефана, якого жартома називають "найщасливішою твариною планети".

Джерело: Інстаграм-сторінка stefanaxolotl

В мережі набирає популярність акаунт аксолотля Стефана

Аксоло́тль — неотенічна личинка амбістоми роду амбістома родини амбістомові. В природних умовах іноді не перетворюється на дорослу особину. Аксолотлі формою тіла схожі з тритонами. Довжина від 16 до 40 см. Хвіст облямований шкіряною складкою-плавником.

Враховуючи те, що світлини аксолотля не часто можна побачити в інтернеті, акаунт Стефана почав швидко розвиватися - зараз він нараховує 124 тисячі підписників.

Аманда Янссон розповідає, що Стефан проживає у неї уже понад 2 роки. Вона вирішила купити тваринку, коли коханий подарував їй акваріум. Потім виникла ідея публікувати фото з амфібією в соціальних мережах, адже Стефан був завжди дуже кумедним й часто "усміхався", коли його фотографували.

Аксолотль - водна амфібія, що належить до сімейства кротових саламандр. Вони живуть близько 10-15 років та мають довжину 25-30 сантиметрів. У дикій природі мешкає лише на території Мексики. Цей вид вважається таким, що перебуває під загрозою зникнення і наражається на великий ризик зникнення в дикій природі, - розповідає власниця Стефана.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?