Знайди свого: у музеї Ханенків стартував проєкт з метою адопції тварин із притулків
Категорія
Культура
Дата публікації

Знайди свого: у музеї Ханенків стартував проєкт з метою адопції тварин із притулків

Знайди свого: у музеї Ханенків стартував проєкт з метою адопції тварин із притулків
Джерело:  online.ua

30 липня в Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбулася презентація соціального проєкту та однойменної інформаційно-постерної виставки "Знайди свого в музеї", реалізувати яку допоміг Благодійний Фонд допомоги безпритульним тваринам Happy Paw (“Щаслива лапа”).

Джерело: Фейсбук-сторінка Музею Ханенків

Музей Ханенків запустив проєкт, присвячений адопції тварин із притулків

Варто звернути увагу на те, що головною частиною виставки стануть дотепні й зворушливі колажі, в композиціях яких реальні тварини - собаки та коти з притулків, що знайшли своє місце в товаристві героїв відомих творів колекції Музею Ханенків.

За словами організаторів виставки, “інтервенції у шедеври” покликані порушити звичні шаблони сприйняття та показати глибокий нерозривний зв'язок між найвищими цінностями життя та мистецтва. А також - нагадати про величезний ресурс любові й радості, який дарує людині дружба з твариною.

Окрім того, наголошується, що "Знайди свого в музеї" - перша колаборація чільного музею світового мистецтва в Україні з організаціями та активістами зоозахисного руху.

Організатори хочуть пропагувати цінності біоетики, відповідального й гуманного ставлення до тварин. Також цей проєкт поширює практичну інформацію про різні способи допомоги безпритульним тваринам, від підтримки діяльності притулків до адопції.

Фото — facebook.com/khanenkomuseum

"Виставка працюватиме до 15 серпня. Вхід вільний. На відвідувачів та відвідувачок музею чекає тематичний квест за творами музейної колекції, пов'язаними з тваринами. На завершення проекту 21 серпня фонд проведе благодійний аукціон . Всі виручені кошти підуть на допомогу тваринам у притулках, з якими співпрацює фонд Happy Paw. Приходь до музею і знайди своє, найдорожче!", - закликають організатори виставки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?