"Не бачимо сенсу": у Путіна відкинули ще одну пропозицію Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Не бачимо сенсу": у Путіна відкинули ще одну пропозицію Зеленського

"Не бачимо сенсу": у Путіна відкинули ще одну пропозицію Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що наразі офіційна Москва не бачить сенсу у розширенні нормандського формату. Так він прокоментував пропозицію президента України Володимира Зеленського розширити нормандський формат за рахунок США і Великобританії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Наскільки ми знаємо, всі учасники нормандського формату, за винятком України, досі не бачили доцільності в розширенні цього формату", - сказав він.

Окрім того, речник Кремля додав, що "поки можна констатувати, що сам по собі формат досить нерезультативний через те, що Київ не поспішав з виконанням мінських домовленостей".

"В умовах такої низької ефективності говорити про розширення, напевно, навряд чи можливо", - додав прес-секретар президента Росії.

Також Пєсков зауважив, що, "з іншого боку, все залежить від того, яку саме позицію займе зараз Київ, але цього ми поки не знаємо".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кремля Володимр Путін запевняє, що не бачить проблеми в тому, що його не запросили на святкування 75-річчя висадки союзницьких військ у Нормандії, яке 6 червня відзначали у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?