Не буде щасливого кінця. Зеленський озвучив попередження щодо завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Не буде щасливого кінця. Зеленський озвучив попередження щодо завершення війни

Не буде щасливого кінця. Зеленський озвучив попередження щодо завершення війни
Джерело:  online.ua

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, контрнаступ Збройних сил України беззаперечно завершиться перемогою України. Глава держави також попередив, що ця історія не буде зі щасливим кінцем, оскільки ми втратили й продовжуємо втрачати багато наших громадян.

Джерело:  CNN

Зеленський не вірить у щасливе завершення війни

Дедалі частіше іноземні експерти та аналітики нарікають на "повільність" українського контрнаступу.

Саме тому президент України вирішив пояснити, чого не варто очікувати від наступальних дій наших воїнів, і водночас – у чому полягає їх важливість.

За словами Володимира Зеленського, найбільше помиляються ті, хто вважає контрнаступ півторагодинним фільмом, який обов'язково матиме щасливий фінал.

Глава держави звертає увагу на те, що контрнаступ ЗСУ може завершитися винятково нашою перемогою, проте перемога – це не про щастя.

Як вважає український лідер, говорити про щасливий кінець неможливо на тлі втрат, яких зазнає Україна.

Володимир Зеленський також вкотре нагадав, що за кожен звільнений від ворога клаптик землі ми платимо найвищу ціну – життя наших громадян.

Саме тому вкрай важливо усвідомлювати, що фінал контрнаступу не щастя, а деокупація наших земель.

Союзники України не повинні забувати, що це наша спільна війна

За словами Володимира Зеленського, успішний контрнаступ і перемога України – це гарантія безпеки для світу, зокрема країн Балтії.

Саме Україна зруйнувала план Путіна щодо відродження СРСР, однак вона не змогла б цього зробити без підтримки інших країн світу.

Президент наголошує, що люди на Заході мають визнати, що ця війна спільна, за спільні цінності.

Ми платимо найвищу ціну, це правда. Я не хочу повторювати ці слова, усі знають ці слова. Але всі мають не тільки знати це. Люди на Заході мають це відчувати. І в них є вибір. Вони можуть відчути це, коли їхні родини будуть під справжньою загрозою. Чи вони цього хочуть? Справді хочуть спробувати? Я не рекомендую, – зазначив Зеленський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?