"Не дивіться вгору" від Netflix за три дні зібрав 100 млн годин переглядів
Категорія
Культура
Дата публікації

"Не дивіться вгору" від Netflix за три дні зібрав 100 млн годин переглядів

"Не дивіться вгору" від Netflix за три дні зібрав 100 млн годин переглядів
Джерело:  online.ua

Попри шквал критики щодо фільму Адама Маккея, "Не дивіться вгору" зумів зібрати понад 100 мільйонів годин переглядів лише за перші три дні після оприлюднення на стрімінгу Netflix. Картину за участі Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс характеризують як чорну комедію в жанрі політичної сатири. 

Джерело: рейтинг Netflix

За сюжетом, астрономи Кейт Дібіаскі і Рендалл Мінді намагаються запобігти знищенню Землі, сподіваючись уникнути зіткнення планети з кометою, яка невпинно наближається і досягне поля впливу за якихось шість місяців.

Головні герої з усіх сил хочуть попередити про катастрофу простих громадян, та їм важко привернути до себе увагу, зважаючи на те, що в погоні за сенсаціями, ЗМІ публікують апокаліптичні новини мало не щодня. Новина про смертоносну комету в еру надшвидких за інформативністю технологій вже нікого не дивує.

Попри це , вони вирушають у тур, метою якого є зустрічі з представниками ЗМІ, які потрібні, щоб попередити людство про загрозу.

Варто зазначити, що кінокритики з Rotten Tomatoes опублікували чимало розгромних рецензій на картину Маккея , фільм навіть отримав рейтинг "гнилий". Та в публіки вона залишається, судячи з рейтингу Netflix, дуже затребувана.

Фільм "Непрощена" із Сандрою Буллок зібрав в рази менше переглядів 

Для порівняння, якщо за згадані три дні "Не дивіться нагору" подивилися 111,03 млн годин, то його найближчий сауперник, фільм "Непрощена" із Сандрою Буллок, зібрав лише 26,6 млн годин.

За сюжетом, героїня Рут Слейтер виходить з в'язниці після двадцятирічного терміну за смертельний постріл у місцевого поліцейського.

Останній прибув до її спільного з п'ятирічною сестрою помешкання, щоб виселити їх після самогубства батька та смерті матері. Кеті, яка зараз живе в прийомній родині, ледве пам'ятає, як бачила Рут, і переживає спогади про травму.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?