Не допустимо "Евроненавидение": відома супермодель висловилася за Самойлову
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не допустимо "Евроненавидение": відома супермодель висловилася за Самойлову

Не допустимо "Евроненавидение": відома супермодель висловилася за Самойлову

Російська супермодель з українським корінням Наталя Водянова висловилася на підтримку  представниці РФ на Євробачення-2017 Юлії Самойлової, якої СБУ заборонила в'їзд в країну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook моделі.
"Як таке можливо? Моє серце обливається кров'ю, хоча тільки тиждень тому раділо від щастя, дізнавшись, що на Євробаченні Росію представлятиме красуня Юлія Самойлова. Я навіть не замислювалася про те, що приймаюча країна - Україна, і Юля може стати заручницею у політичних іграх, від яких програємо ми всі - громадяни і Росії й України. Моя бабуся з України, у мене там половина нашої рідні. Я дуже сподіваюся, що мене почують мої українські друзі і близькі і підтримають мої слова. Не допустимо "#Евроненавидение"!" - написала Водянова.
Читайте також: Кіркоров сяде в інвалідний візок заради Самойлової


Передплатники знаменитості обурилися її словами, а також нагадали Водяновій, що заборона пов'язана з порушенням законів України.


Наталья Борисова: Вважала Водянову не дурною. Помилилася. Напиши ще про утиск прав російськомовних.
Julia Nikolskaya: Закон є закон. Чому в даному випадку він повинен порушуватися? Якщо без емоцій і думати головою, тоді і питань не виникає ніяких. Що ви там збираєтеся не допустити? Краще рахувати убитих з обох сторін, а не розводити дурні флешмоби. Не дали бачте закон порушити, ай, ай.
Нагадаємо, 22 березня, СБУ заборонила в'їзд в Україну російської учасниці Євробачення Юлії Самойлової на три роки через гастролі в окупованому РФ Криму. Згодом  організатори конкурсу запропонували Росії, щоб Юля виступала через супутниковий зв'язок, однак  пропозицію росіяни відхилили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?