Не корупція. У Зеленського назвали головну проблему України
Категорія
Україна
Дата публікації

Не корупція. У Зеленського назвали головну проблему України

Не корупція. У Зеленського назвали головну проблему України
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба звернув увагу на те, що наразі головна проблема України – це війна, яка триває з 2014 року. Попри цей фактор, за словами дипломата, нашій державі все-таки вдалося досягнути колосального прогресу у реформах.

Джерело: Посольство України у Латвії

 Кулеба назвав головну проблему України - це війна на Донбасі

На переконання представника команди Володимира Зеленського, суттєвий прогрес наближає Україну до Європейського Союзу і НАТО. Він також звернув увагу на те,що необхідні ще дві речі, щоб наша держава стала по-справжньому успішною.

"Коли ми досягнемо двох цілей, я думаю, у нас буде зовсім інша політична ситуація в Центральній Європі і зовсім інша хронологія нашої інтеграції в Європейський Союз і НАТО", – підкреслив очільник МЗС України.

Про які дві речі говорив Дмитро Кулеба:

  • Росія – країна-агресорка – повинна піти з України.

  • Офіційний Брюссель та члени Альянсу повинні перестати дивитися на Україну крізь призму їхніх відносин з Росією. Натомість в процесі ухвалення рішень варто зважати на результати роботи, яку виконує Україна.

Глава МЗС переконаний, що похід РФ на Україну не буде легким

Дмитро Кулеба звернув увагу на те, що наразі українські бійці мають неабиякий досвід у військовій справі. За його словами, вони набагато підготовленіші, аніж 8 років тому.

Однак навіть тоді команді очільника Кремля Володимира Путіна не вдалося реалізувати свої бажання - піднявся великий народний рух, люди долучилися до ЗСУ і вирушили на фронт, щоб захистити Україну.

Саме тому, на переконання глави МЗС, для російської армії "похід на Україну" нині аж ніяк не буде легким.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?