Зеленський звинуватив журналіста у смерті людей на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський звинуватив журналіста у смерті людей на Донбасі

Зеленський звинуватив журналіста у смерті людей на Донбасі
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський посперечався з журналістом Юрієм Бутусовим під час пресмарафону у Києві. Президент звинуватив свого візаві у загибелі людей на Донбасі, а журналіст, реагуючи на цю заяву, відповів, що Зеленський перекладає свою відповідальність на інших.

Джерело:  Фейсбук-сторінка Офіса президента

Зеленський накинувся із звинуваченнями на Бутусова

"Пан Бутусов, ви мені кажите про відповідальність за життя і смерті людей. За останній тиждень щоденно 2-3 міжнародні розмови, включаючи керівництво ЄС, США, Британії, я проводжу через вас. Ви перша людина, яка показала інформацію про відповідь нашого українського дрона по незаконним формуванням незаконно окупованого Донбасу... Хочу вам нагадати, коли ви пишете щось про олігархів. Коли я став президентом ми звами зустрічалися у студії "Кварталу 95" і вас до мене привів товариш Богдан. Він сказав, ось людина, котра працювала на Ігоря Валерійовича Коломойського і Корбана, коли ті захищали Дніпропетровську область. Тоді ми були з вами у нормальному діалозі, як будувати країну, які є питання у Міноборони, але вам не дали ніякої посади пан Бутусов. На це ви і розізлилися. Щодо дронів. Я вам скажу - на вашій совісті смерті людей. Після цього скільки було на нас атак і скинутих бомб дронами", - неочікувано для всіх заявив Зеленський.

Глава держави також звернув увагу на те, що РНБО запровадила санкції проти контрабандистів серед яких, мовляв, є спонсор Юрія Бутусова. Окрім того, Володимир Зеленський звинуватив журналіста у тому, що саме він оприлюднив дані щодо вагнерівців, які отримав від колишнього глави розвідки Василя Бурби.

"Ви (Зеленський - ред.) нічого не знаєте і дуже багато брехні про зрив спецоперації розповсюджуєте. Все, що ви тут розповіли, брехня. Ви це говорите, щоб не відповідати за себе, за Єрмака, за Демченка. Ваша тактика така - оббрехати людей, які про щось пишуть і просто собі весело піти. На відміну від Вас, Демченка, Єрмака, які мають відповідати за зрив спецоперації, я відразу дав покази ще у вересні 2020 року у ДБР... Дуже прикро і соромно, пане президенте", - відповів на звинувачення Зеленського Бутусов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?