Не могла уявити: Харлан поділилася враженнями від виходу у фінал "Танців з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не могла уявити: Харлан поділилася враженнями від виходу у фінал "Танців з зірками"

Не могла уявити: Харлан поділилася враженнями від виходу у фінал "Танців з зірками"
Джерело:  online.ua

Учасниця "Танців з зірками", українська шаблістка Ольга Харлан продовжує впевнено підкорювати не тільки паркет головного танцювального шоу країни разом зі своїм партнером Дмитром Дікусаром, але й серця глядачів. Саме підтримка останніх та висока оцінка жюрі гарантували спортменці тріумфальний вихід у фінал.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ольги Харлан, Ютуб-канал шоу "Танці з зірками"

Як Ольга Харлан відреагувала на вихід у фінал "Танців з зірками"

Українська шаблістка відверто зізнається, що навіть не могла уявити, що опинить у фіналі. Вона подякувала шанувальникам та усім глядачам за шалену підтримку, а партнеру Дмитру Дікусару - за професіоналізм. Також Харлан вдячна останній переможниці шоу Санті Дімопулос, яка приєдналася до номеру Ольги й Дмитра у цьому випуску.

"Знаєте, ще на початку проєкту я навіть не могла уявити, що можу пройти так далеко і потрапити до фіналу. А зараз уже йдеться про суперфінал… Крейзі! Весь цей шлях, ваша підтримка надавала сил не здаватися! Проходити крізь втому, травми, хвороби! Ми з Дімою все витримали! І під час останнього тижня нам як ніколи потрібні ваші голоси та віра в нас! СМС будуть приймати весь тиждень та підсумовувати до кожного вашого голосу, який ви надіслали в минулому ефірі. Жоден голос не пропаде. 06 на 7914)) Вірю, що все було не дарма", - написала Ольга Харлан.

Варто звернути увагу на те, що півфінал шоу "Танці з зірками", в якому на паркет повернулися переможнці попередніх сезонів, вразив усіх. Співачка Санта Дімопулос, яка перемогла в шоу торік, підтримала Ольгу Харлан і Дмитра Дікусара. Комік Ігор Ласточкін, який став переможцем 2018 року, виконав танець із Костянтином Войтенком і Роксоляною Маланчук. А переможниця "Танців з зірками 2019" Ксенія Мішина станцювала з Артуром Логаєм і Анною Кареліною.

Глядачі не приховують, що вражені витримкою та працездатністю Ольги Харлан та Дмитра Дікусара, які, на їхню думку, справді гідні перемоги у цьому сезоні шоу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?