Сюрприз для сестри — виступ Ольги Харлан на "Танцях з зірками" розчулив українців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сюрприз для сестри — виступ Ольги Харлан на "Танцях з зірками" розчулив українців

Сюрприз для сестри — виступ Ольги Харлан на "Танцях з зірками" розчулив українців
Джерело:  online.ua

Учасниця шоу "Танці з зірками", українська шаблістка Ольга Харлан під час шостого ефіру виконала разом зі своїм партнером, хореографом Дмитром Дікусаром фристайл. Цей виступ мав стати сюрпризом для її сестри Тетяни, яку спортсменка називаэ своїм кумиром та найдорожчою людиною, однак фінал танцю приголомшив не тільки саму Харлан, але й усіх глядачів.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ольги Харлан, Ютуб-сторінка"Танці з зірками"

Виступ Ольги Харлан та її сестри Тетяни приголомшив та розчулив усю країну

Відома шаблістка Ольга Харлан, яка віднедавна стала учасницею проєкту "Танці з зірками", під час шостого ефіру відверто зізналася, що завжди вважала головним кумиром свою рідну сестру Тетяну — саме їй спортсменка вирішила присвятити танець-сюрприз.

"Мій кумир - це моя сестра. Її звуть Таня. І вона найдорожча людина в моєму житті. Ми одне ціле. Ми нерозлучні. Вона мій приклад у всьому. Потрапивши на проект, я відразу зрозуміла, що обов'язково один з наших танців я хочу присвятити їй. Коли прийшов час працювати над танцем і ідеєю номера, я всіляко приховувала від неї всі подробиці, говорила, що ми танцюємо румбу і чи ще щось. Хотіла, щоб для неї це було сюрпризом", - розповідає шаблістка.

Сюрприз справді вдався, однак не для сестри спортсменки, а для самої Харлан та усієї країни. Як виявилося, Тетяна дізналася про намір Ольги й вирішила інкогніто підтримати останню під час виступу.

Харлан і Дікусар під час танцю використовували шпаги для фехтування і захисні шоломи. У фіналі танцю на паркет вийшла сама Тетяна у захисному шоломі й почала повторювати рухи за Харлан. Шаблістка навіть не здогадувалася, що ділить сцену із сестрою.

Закінчивши танець, Ольга Харлан зняла шолом, із посмішкою подивилася на дівчину, відвернулася і лише потім упізнала в ній свою сестру. Спортсменка зізнається, що була настільки приголомшена, що не могла повірити, що поряд стоїть саме Тетяна.

"У фіналі у нас з Дімою проходить бій. І "другою Я" повинен був бути Ігор Кулешин.. Такий був план. Звичайно ж, боковим зором я зрозуміла, що там зовсім не Ігор. І у мене в голові відразу думка: "Значить, щось змінилося". Собі я говорила: "так, таке буває, треба закінчити номер не дивлячись ні на що". Знявши маску після закінчення номера, я думала тільки про те, чи все добре вийшло, чи все в порядку з ногою Діми, і слава Богу, все в порядку з моєю ногою. Потім ви все бачили самі. Я не впізнала Таню! Я навіть не змогла на секунду подумати, що це буде вона. Реакція відповідна)) я ніколи таких емоції не відчувала. Це щось нереальне! Таня фехтувалА ?! Що? я не могла повірити своїм очам і взагалі, що це відбувається в прямому ефірі. Сюрприз вдався!", - поділилася своїми емоціями Ольга Харлан.

Як українці відреагували на виступ Харлан та її сестри:

  • Сюрприз для Тані виявився сюрпризом для Олі! Давно так не плакала;

  • Оля - крута! Гордість України! Діма, одужуйте!;

  • Заздрю людям, у яких є такі сестри та брати. Це просто подарунок Бога;

  • Найкращий танець в цьому сезоні;

  • Сижу і плачу - дівчата, ви неймовірні;

  • Дуже чутливо. Ви молодці;

  • Море сліз - цей номер справді про щирість.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?