Не може бути й мови: експерт дав Зеленському важливу пораду
Категорія
Політика
Дата публікації

Не може бути й мови: експерт дав Зеленському важливу пораду

Не може бути й мови: експерт дав Зеленському важливу пораду
Джерело:  24 канал

Очільник правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко звернув увагу українців на те, що переговори у Мінську по врегулюванню збройного конфлікту на Донбасі досі не принесли жодної конкретики. За його словами, поки рано про щось говорити. Зокрема, про створення Консультативної ради. Однак експерт все одно дав важливу пораду главі держави Володимиру Зеленському - він вкотре повторив, що Путіну та бойовикам не можна довіряти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Не треба робити поспішних висновків щодо переговорів у Мінську. Поки невідомо точно, в яких пунктах буде розведення військ. У Парижі на нормандській зустрічі було домовлено про три пункти. Наразі мовиться про два. Що стосується Консультативної ради, – немає подробиць, що за цим стоїть. Тому треба почекати офіційних роз'яснень", - пояснює Володимир Фесенко.

За словами політолога,обмін полоненими – важлива гуманітарна місія. Однак на жаль, вона не особливо впливає на завершення збройного конфлікту на Сході України. Фесенко нагадав Зеленському та його команді, що не можна відкривати нові КПП.

"За початок березня втрати України рівноцінні втратам за весь лютий. До того були снайперські обстріли, а зараз бойовики обстрілюють із мінометів і гранатометів. Тобто, відразу гине багато людей. Це цілеспрямовані обстріли. Тому про жодні відкриття КПП не може бути й мови, поки бойовики стріляють із забороненої мінськими домовленостями зброї", - радить експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ООН несподівано озвучила претензії бійцям ЗСУ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?