Не можна недооцінювати Путіна — колишній держсекретар США
Категорія
Політика
Дата публікації

Не можна недооцінювати Путіна — колишній держсекретар США

Не можна недооцінювати Путіна — колишній держсекретар США
Джерело:  online.ua

Колишній держсекретар США Майк Помпео повідомив, що Путіна не варто недооцінювати, оскільки російський диктатор розуміє лише ”мову сили”. Також Помпео підтримав надання Україні багатофункціональних винищувачів F-16.

Джерело: Sky News

Колишній держсекретар Помпео висловився щодо Путіна

Колишній держсекретар США та ексдиректор ЦРУ Майк Помпео 3 квітня приїхав до Києва.

Він відвідав військовий госпіталь і зустрівся з деякими українськими урядовцями.

Помпео заявив, що ні в якому разі не можна недооцінювати президента РФ Володимира Путіна.

На його думку, Путін розуміє лише “силу та послідовну рішучість”, і його не варто у цьому недооцінювати.

Він підкреслив важливість створення нової архітектури безпеки, щоб запобігти “великої сухопутної війни в Європі”. Це зможе гарантувати Європі, що Путін не зможе повторити свої дії.

Повинен бути набір домовленостей, які однозначно дають зрозуміти, що Володимир Путін не зможе зробити це знову, – сказав він.

Помпео підтримав надання F-16 для України

Майк Помпео, відповідаючи на запитання, чи підтримує він надання Україні винищувачів F-16 і ракет великої дальності відповів позитивно і зазначив, що підтримує надання всього, що необхідно для захисту України.

Так – і навчання, і програмне забезпечення, і все, що потрібно для фактичного захисту та захисту вашої власної землі, – відповів він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?