Не пхайте носа: у МЗС України відреагували на істерику РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Не пхайте носа: у МЗС України відреагували на істерику РФ

Не пхайте носа: у МЗС України відреагували на істерику РФ
Джерело:  online.ua

Команда українських дипломатів радить режиму російського диктатора Володимира Путіна не втручатися у справи України на її шляху до європейської інтеграції. З такою заявою виступив речник українського МЗС Олег Ніколенко.

Джерело: "Європейська правда"

МЗС України відповіло на закили РФ щодо вступу у ЄС

Росія наразі не досягла історичного розвитку, аби рефлексувати про європейські цінності. Для України цінності - це свобода, демократія, повага до прав людини, верховенство права. Все те, заради чого українці нині боронять свою землю від російської агресії, - заявив Ніколенко.

Він також звернув увагу на те, "русскій мір" базується на пригніченні власного населення, позбавлення його будь-яких прав і свобод, збагаченні владної верхівки.

Тому нехай російський режим не пхає свого носа в європейську інтеграцію України, а займається власними справами, - наголосив речник українського дипломатичного відомства.

Як уже згадувалося раніше, у МЗС РФ почали погрожувати: якщо ЄС підтримаж початок процедури вступу України до Євросоюзу, це означатиме кінець об'єднанню та показуватиме, що він керується суто геополітикою.

Команда Путіна стверджує, що тепер проти вступу України не лише до НАТО, а й до ЄС.

Що важливо розуміти, 9 травня офіційний Київ завершив заповнення другої і фінальної частини опитувальника для отримання статусу країни-кандидата на членство в Євросоюзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?