Не сімейне свято: стало відомо, з ким Бред Пітт провів Різдво
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не сімейне свято: стало відомо, з ким Бред Пітт провів Різдво

Не сімейне свято: стало відомо, з ким Бред Пітт провів Різдво
Джерело:  US Magazine

Голлівудський  актор Бред Пітт  провів Різдво з усіма своїми дітьми в присутності психотерапевта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на US Magazine.
Після того, як Анджеліна Джолі подала документи на розлучення, вказавши однією з причин "жорстоке поводження з дітьми", Пітт перестав бачитися зі спадкоємцями.
А недавно Бред і Анджеліна уклали тимчасову угоду про те, що Пітт може зустрічатися з синами і дочками в суворо відведений час і обов'язково під наглядом психотерапевта.
Читайте також: Діти Джолі та Пітта називають татом іншого голлівудського актора
На Різдво акторові вдалося побачитися з шістьма своїми дітьми, троє з яких прийомні. Однак, свято вийшло не зовсім сімейним - за спілкуванням дітей і батька постійно спостерігав фахівець.
Незважаючи на це Пітт з дітьми добре провели час, а також обмінялися подарунками.
"Бред передав їм подарунки, це було дуже сердечно", - стверджує джерело.
Нагадаємо,  Федеральне бюро розслідувань США закрило справу проти Бреда Пітта, тому що не виявило доказів того, що американський актор проявляв агресію по відношенню до своїх дітей.
Крім того,  своє розслідування припинив і департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) Лос-Анджелеса. Співробітники служби, після ретельного розслідування, прийшли до висновку, що насильницьких дій з боку актора по відношенню до своїх дітей не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?