Не тільки у Севастополі. Де ще пролунали вибухи на території Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Не тільки у Севастополі. Де ще пролунали вибухи на території Криму

Не тільки у Севастополі. Де ще пролунали вибухи на території Криму
Джерело:  online.ua

Протягом першої половини 22 вересня на території окупованого Росією Криму пролунала серія потужних вубухів, і не тільки в Севастополі, а також поблизу Бахчисарая.

Джерело: Telegram-канали представників окупаційної влади РФ

Що відбувається на території Криму 22 вересня 

Зранку та в обід в окупованому Севастополі пролунала серія потужних вибухів. А над Севастопольскою бухтою двічі задіяли димову завісу.

Пізніше стало відомо про прильот у штаб Чорноморського флоту.

Останні поверхи та дах будівлі було зруйновано внаслідок влучання.

За інформацією Міноборони країни-агресорки, російські ППО нібито збили 5 ракет. Однак внаслідок влучання було пошкоджено дах історичної будівлі штабу Чорноморського флоту.

У відомстві заявляють про загибель одного військового.

Жителі Криму у паніці поширюють у соцмережах повідомлення, що "почалось".

Все ракеты сбиты!" Сподіваюсь, що наступного разу російське ППО нас знову не підведе. Севастополь - місто Військово-Морських Сил Збройних Сил України, - іронічно відреагував на коментар російського оборонного відомства командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Де ще лунали вибухи на території Криму 

За інформацією місцевих жителів у соцмережах, вибухи також пролунали  в Ароматненському сільському поселенні Бахчисарайського району, де розміщується база вантажівок армії РФ.

Також повідомляють про ще одну пожежу біля траси "Таврида". Там спалахнула трава через падіння уламків дрона чи ракети російської ППО.

Також сирени повітряної тривоги пролунали у Балаклаві, що за 20 кілометрів від Севастополя. Поблизу Сімферополя, як зазначають у мережі, спалахнуло декілька пожеж. Ймовірно, причиною було падіння уламків.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?