Не Україна. Путін знайшов "винних" у вбивстві Татарського та вибухах на території РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Не Україна. Путін знайшов "винних" у вбивстві Татарського та вибухах на території РФ

Не Україна. Путін знайшов "винних" у вбивстві Татарського та вибухах на території РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін продовжує вірити у власні байки про війну армії РФ з силами НАТО та "колективним Заходом", оскільки не може змиритися з фактом, що його війська програють війну у рази меншій Україні. На переконання російського диктатора, до ліквідації пропагандиста Владлена Татарського та вибухів на території країни-агресорки причетний саме Захід.

Джерело: росЗМІ

Путін знову звинувачує Захід у всіх бідах та проблемах Росії

Під час зустрічі з ватажками окупованих регіонів України президент РФ почав стверджувати, що у підготовці, як він висловився, "диверсій та терактів" на території Росії "задіяний потенціал третіх країн, західних спецслужб".

Диктатор не представив жодних доказів, які могли б підтвердити свої слова.

Путін почав скаржитися на те, що "регулярно влаштовуються теракти проти представників влади та правоохоронних органів, журналістів, громадських діячів".

Конкретних прикладів він не навів та не пояснив, кого саме він вважає громадськими діячами – пропагандиста Владлена Татарського чи, можливо, Дарину Дугіну.

Путін визнав, що не контролює ситуацію на окупованих територіях України

Очільник Кремля зізнався, що вважає ситуацію там "складною", закликавши співробітників правоохоронних органів "робити максимум" для забезпечення безпеки.

Противник використовує для залякування людей своє недобите підпілля. Зокрема, різного роду неонацистські та інші радикальні угрупування. Тут діяти треба жорстко і ефективно. Має бути контроль за ситуацією, — дав нове завдання своїм посіпакам Володимир Путін.

Ба більше, він вимагає створити спецслужб РФ на захоплених територіях України.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?