Не вистачає Ахметова: у мережі висміяли спільне фото Авакова, Шустера, Гройсмана та Гордона
Категорія
Політика
Дата публікації

Не вистачає Ахметова: у мережі висміяли спільне фото Авакова, Шустера, Гройсмана та Гордона

Не вистачає Ахметова: у мережі висміяли спільне фото Авакова, Шустера, Гройсмана та Гордона
Джерело:  online.ua

22 листопада колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував фото, на якому він у компанії екс-прем'єра Володимира Гройсмана, журналіста Дмитра Гордона, педіатра Євгена Комаровського, телеведучого Савіка Шустера та продюсера "Свободи слова Савіка Шустера" Павла Єлізарова. Користувачі соцмереж взялися активно коментувати світлину та озвучувати свої версії, що об'єднало в одному місці та в один час усіх цих політиків та публічних осіб.

Джерело: Фейсбук-сторінка Арсена Авакова

Аваков опублікував фото з Шустером, Гройсманом, Гордоном й Комаровським

Варто звернути увагу на те, що присутні на фото позують із мечами й щитом.

"Так-так, це саме те, про що ви подумали", - доповнив світлину інтригуючим коментарем колишній глава МВС.

Що важливо розуміти, фото зроблене у Литві, де 19-20 листопада проходив форум "Майбутнє демократії". Принаймні один із фігурантів фото, Шустер, повідомляв, що відвідає цей захід.

Окрім того, відомо, що 22 листопада останній святкує свій день народження - користувачі мережі припускають, що саме тому присутні на фото зібралися разом.

Українські журналісти звертають увагу на те, що учасники фото останніми тижнями активно критикували президента Володимира Зеленського. В мережі почали ширитися чутки, що вони, можливо, створили або планують створити політичну силу, як буде в опозиції до глави держави. Окрім того, також активно обговорюється версія,що усіх цих політиків та публічних осіб зібрав разом сам Ахметов, у якого, як подейкують, спалахнув серйозний конфлікт із Зеленським.

Як користувачі мережі відреагували на світлину Авакова з Шустером, Гройсманом, Гордоном та Комаровським:

  • "Ми подумали, що на фото не вистачає Ріната Леонідовича (Ахметова. - ред.)", - прокоментувала фото журналістка Крістіна Бердинських;

  • Це Ахметов фотографував?;

  • Варіант...питання - у кого булава?;

  • А чому Разумкова та Ляшка вирізали?;

  • Головне питання тижня, хто був поряд із Гройсманом і скільки там ще людей?;

  • Порошенка не вистачає...;

  • Новітній Робін Гук та його команда. Хто з них Гук, тобто кандидат в майбутні президенти? Ваші варіанти, пані та панове?

  • 30 лет спустя...P. s. “А Вова гулять выйдет?!”;

  • Завжди у формі.

Читайте також

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?