Нема чого боятися: у Зеленського зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Нема чого боятися: у Зеленського зробили важливу заяву

Нема чого боятися: у Зеленського зробили важливу заяву
Джерело:  24 канал

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що відкритий ринок землі дозволить заробляти українцям, а не іноземним бізнесменам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, суперечливий законопроєкт про зняття відповідного мораторію не дозволяє придбання ділянок негромадянами України.

"Враховуючи ту суспільну увагу, яку отримав цей законопроєкт, сотні обговорень, нам нема чого боятися. Ми заборонили фактично володіння іноземцям землею", - зазначив Арахамія.

Політик пояснив, що для цього вони використали корпоративні права, фонди, банківські структури. Окрім того, він наголосив на відсутності зв'язку між ідеями про ринок землі та спрощення отримання громадянства.

"Це ніяк не пов’язано з землею. Нас 65 мільйонів етнічних українців, це боротьба проти паспортизації в ОРДЛО, і це також важливо для країни. Я не хочу, щоб пов’язували ці законопроєкти", - додав Арахамія.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні лідер "Слуги народу" у Верховній Раді анонсував голосування з приводу відкриття ринку землі у четвер, 6 лютого. Арахамія підкреслив, Що народні депутати голосуватимуть ледь не до ранку п'ятниці, якщо це буде необхідно для схвалення законопроєкту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?