Невідомий влаштував стрілянину у російській школі — щонайменше 13 загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомий влаштував стрілянину у російській школі — щонайменше 13 загиблих

Невідомий влаштував стрілянину у російській школі — щонайменше 13 загиблих
Джерело:  online.ua

26 вересня у російському Іжевську невідомий влаштував стрілянину в школі - за попередніми даними, загинули щонайменше 13 людей.

Джерело: "ТАСС" із посиланням на МВС Росії, Коммерсант, UDM Info

В Іжевську сталася стрілянина в школі — загинули діти та дорослі

Представники Міністерства внутрішніх справ РФ підтвердили стрілянину у школі №88. За словами поліцейських, вони намагають затримати зловмисника.

Журналісти із місцевого видання UDM Info повіломляють, що є постраждалі серед дітей. Школярів і співробітників евакуюють з будівлі.

Оновлено о 11:12:  Російське МВС підтвердило, що шестеро людей загинули і 20 постраждали під час стрілянини в школі в Іжевську.

Оновлено о 11:24:  Людина, яка влаштувала стрілянину в школі в Іжевську, була озброєна двома травматичними пістолетами, переробленими під стрілянину бойовими патронами.

Оновлено о 11:42:  Дев'ятеро людей загинули під час стрілянини в школі Іжевська, зокрема п'ятеро дітей.

Оновлено о 15:00: Кількість загиблих зросла до 13.

Варто зазначити, що стрілянини в російських школах відбуваються дуже часто - у більшості випадків їх влаштовують самі учні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?