"Незламні діти. Я чекаю". У мережі з’явився щемкий трейлер документального фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

"Незламні діти. Я чекаю". У мережі з’явився щемкий трейлер документального фільму

"Незламні діти. Я чекаю". У мережі з’явився щемкий трейлер документального фільму
Джерело:  online.ua

Команда online.ua презентувала трейлер документального проєкту “Незламні діти. Я чекаю”, який розповідає історії українських дітей, які зіткнулися з війною на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Трейлер стрічки "Незламні діти. Я чекаю"

Повномасштабне вторгнення рф змусило понад 6,2 млн українців шукати безпеки, захисту та допомоги за кордоном. Понад 1,5 млн з них — діти. З 24 лютого 2022 року війна забрала життя понад 500 українських дітей.

"Незламні діти. Я чекаю" — це історія, яка перетворює обставини на виклик, та показує, що нічого неможливого немає. Слова маленьких героїв — це сповнений віри заклик, об'єднання та віри в майбутнє нашої країни.

Прем’єра незабаром на  ютуб-каналі  online.ua.

Героями фільму стали діти, які були вимушені поїхати з України, проте повернулися і чекають на повернення інших, діти, які отримали поранення внаслідок російських ударів, проте не зламалися, діти, які допомагають військовим та всіма силами наближають нашу перемогу.

Соломія з Дніпра (фото - online.ua)

Мені зараз важливо допомагати захисникам, бо я хотіла, аби пришвидшилась перемога, і аби наш тато повернувся додому. Я б його обняла і поцілувала, — каже 6-річна Соломія з Дніпра. Дівчинка грає на сопілці та збирає донати на ЗСУ.

Яна з Нью-Йорка (фото - online.ua)

Коли я ходила, мені було важко. Я казала собі, що не треба здаватися, що у тебе все буде добре. Кожен день зможеш краще і краще ходити. Так себе мотивувала кожен день, — згадує з мамою свої перші кроки на протезах 12-річна Яна з Нью-Йорка (Донецька область). Нещодавно Яна з мамою повернулись після протезування в США, а днями дівчинка вже пробігла півмарафон у Львові.

Максим з Києва (фото - online.ua)

Не вистачало українців, не вистачало всього, що є в Україні. Я чекаю, щоб всі українці повернулися до своїх домівок, — розповідає 8-річний Максим.

Софія (фото - online.ua)

Я хочу представляти нашу Україну на всьому світі і чекаю на нашу перемогу, щоб все було добре, — ділиться своїми мріями 6-річна Софія, яка бере участь в міжнародних змаганнях з карате.

Анна (фото - online.ua)

Допомагає мені триматися те, що я знаю, що в себе є я… В мене є тато, і він стоїть поруч завжди. В мене є брати, хоч я їм не кажу, що їх люблю, але я переживаю за них завжди, — розказує 13-річна Анна, яка родом з Донецька. Батько Анни став до лав ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення та загинув у листопаді 2022 року, захищаючи Україну від російської агресії.

Про online.ua

online.ua — українське незалежне інтернет-видання, яке працює власною редакцією, забезпечує безплатним поштовим сервісом мільйони українців, спростовує фейки та знімає документальні проєкти.

Ваші донати допоможуть команді online.ua робити ще більше. Задонатити можна тут: https://www.donate.online.ua/

Від початку повномасштабного вторгнення online.ua протидіє пропаганді ворога у новинному інфопросторі, знешкоджує ІПСО, знімає документальні фільми, робить аналітику головних подій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?