Нікого не можна залишати наодинці з наслідками війни — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Нікого не можна залишати наодинці з наслідками війни — Зеленський

Нікого не можна залишати наодинці з наслідками війни — Зеленський
Джерело:  online.ua

Зеленський заявив, що нікого не можна залишати наодинці з війною на третьому Саміті перших леді та джентльменів, який відкрився сьогодні у Києві.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський виступив на третьому Саміті перших леді та джентльменів

Президент України звернувся до учасників Саміту, ініційованого його дружиною Оленою Зеленською.

Стійкість людей має межі. У кожного й кожної – своя межа. Але в усіх ця межа – в емоціях, у тому невидимому багажі відчуттів, який спонукає людину діяти. Діяти так чи інакше – заради світла чи на зло, заради блага чи на шкоду. Чи буде так, визначається внутрішнім світом людини, її ментальним здоров’ям.
Варто подбати, щоб це було саме здоров’я людини, а не хронічна хвороба війни. Нікого не можна залишати наодинці з війною, з її наслідками. З тим, що війна робить із розумом і душею людини.

Володимир Зеленський подякував, що цей Саміт присвячено саме тематиці ментального здоров’я.

Це особливий напрям, який потребує особливого підходу. Нової уваги. І не лише нашої держави. Щоб люди перемагали. Люди! Разом зі своєю державою.

У Києві розпочався Третій Саміт перших леді та джентльменів

Третій Саміт перших леді та джентльменів під егідою супруги президента України Олени Зеленської відкрито у Києві.

Перша леді написала про важливу подію, ініціаторкою якої була, у Facebook:

Двадцять шість перших леді та джентльменів у змішаному форматі. Рада вітати своїх колег сьогодні в Києві на третьому Саміті нашої спільноти. Як і обидва попередні, проводимо його в місці сили українців – у Софії Київській. І як і на два попередні, ми зібралися, щоб діяти разом задля порятунку й покращення людських життів.

На Саміті-2022, обʼєднавши небайдужих з усього світу, було зібрано понад 6 мільйонів доларів на 92 сучасні реанімобілі, які нині рятують життя українців.

Цьогоріч одним із результатів саміту стане заснування мережі медичного партнерства між країнами. Сателітний саміт профільних міністрів і представників клінік уже пройшов на полях Саміту, – зазначила Олена Зеленська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?