Німеччина збирається наростити постачання танків Leopard 1 Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина збирається наростити постачання танків Leopard 1 Україні

Німеччина збирається наростити постачання танків Leopard 1 Україні
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус оголосив про подальшу військову допомогу Україні. До кінця року Німеччина поставить понад 100 танків Leopard 1.

Джерело: RTL Direkt

Скільки танків передасть Німеччина Україні

Ми не зможемо замінити кожен танк, який зараз не працює. Але те, що ми робимо (...), ми продовжуватимемо доставляти більше танків Leopard 1 A5, які були відремонтовані з липня. А до кінця року їх буде понад 100, - скзав Пісторіус.

Пісторіус не підтвердив повідомелння про знищення танку Leopard 2 в Україні.

На жаль, природа війни така, що зброя знищується, танки знищуються, а люди гинуть. Ось чому наша підтримка України є такою важливою.

Що відомо про знищення Leopard 2

За даними ВILD, німецький уряд не має інформації про знищені в Україні танки Leopard.

У Міністерстві оборони ФРН повідомили, що не мають інформації про підбиті машини. Крім того, чиновники поки що також не можуть сказати, чи будуть знищені танки замінені новими.

Російська армія вже заявила про знищення нібито не менше семи танків Leopard.

У виданні зазначають, що ситуацію прояснить виступ представників німецького уряду, який заплановано на 14 червня.

Тоді канцлер Олаф Шольц має представити стратегію національної безпеки разом із міністром закордонних справ Анналеною Бербок, міністром фінансів Крістіаном Лінднером, міністром оборони Борисом Пісторіусом та міністром внутрішніх справ Ненсі Фезер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?